Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

En ondskefull regim som håller världen i skräck

Av Stefan Andersson - 17 juli 2008 09:15

Det dyker hela tiden upp artiklar om farhågor att USA planerar att attackera Iran. Jag har inte velat eller kunnat tro att det skulle ligga något allvar bakom de ständiga hoten. Någon måtta på galenskap och ondska borde det väl finnas även hos Bush-regeringen, och man har väl fullt upp med vad man ställt till med i Irak och Afghanistan.
Att USA bara tänker tanken är fullständigt oacceptabelt och ett mått på
hur katastrofalt läget är i världen.
Nu senast när ämnet tas upp i YES! magazine menar man att två motiv för ett anfall skulle vara, dels att förhindra att Iran framställer kärnvapen och dels att Iran skulle vara inblandade i dödandet av amerikaner i Irak.
Båda helt ohållbara argument, om något land skulle ha anledning att skaffa kärnvapen så är det väl Iran, en aggresiv stormakt har ockuperat deras grannland och uppträder nu hotfullt mot Iran.
Eftersom USA inte har resurser för ännu ett markkrig skulle ett massivt flygangrepp ligga närmast till hands.
Artikeln avslutas med:
"En ensidig attack mot Iran är ett brott mot moral och internationell lag. Ska vi bli som "de goda tyskarna" som inte gjorde någonting medan judeutrotningen pågick i deras namn?
Nu är det dags för var och en av oss att agera och stoppa denna galenskap.
"


en kommentar på den här sidan:
"when will other countries put the u.s on a list as a terrorist organization? how long is the citizenry of this country going to put up with u.s terror before we say NO MORE!!!!! this is just awful and we do nothing but write comments and read stories!!!!!"

Sen nästa mycket obehagliga fråga - vad skulle vår nuvarande s.k regering kunna ta sig för om det ställdes förfrågningar om att delta i "fredsbevarande" uppdrag och spridandet av demokrati i Iran?
De som styr nu är väl dom man minst av alla skulle ha förtroende för i ett sånt läge. Tanken på detta gör mej förtvivlad. Tänk vad dom skulle kunna ställa till med!
Mannen som är Sveriges utrikesminister deltog aktivt i krigspropagandan inför Irak-kriget !! och verkar vara bekant med mörkermännen i Bush-regimen.
Reinfeldt har sagt att det är ett viktigt mål att "stärka den transatlantiska länken".
Folkpartiledaren ville att Sverige skulle delta i Irak-ockupationen osv.
Att ställa sig i ondskans tjänst i dess härjningar är vad som skulle krävas för att kunna dra på Sverige ett reellt terroristhot!

Relaterade länkar:
YES! Magazine

jinge.se

Olle Svenning Aftonbladet
Pierre Gilly

motvallsbloggen

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stefan Andersson - 23 augusti 2009 07:35

Krångel igen, kommer inte åt min nya blogg - fritenk.wordpress.com - trodde att wordpress var pålitligt. Det senaste inlägget var det här:Översättning från en amerikansk blogg - swineavianfluthestorysofar.blogspot.com. Jag vet inte vad NHS är.  "Jag...

Av Stefan Andersson - 22 augusti 2009 08:02

Det pågår en konferens i Washington med planering inför influensan. Man planerar för massdöd, masstransporter (till vad? fångläger?) mm. Man har tydligen bestämt sig för att ställa till med kaos. Även om man har olika planer för olika länder så finns...

FN

Av Stefan Andersson - 15 juli 2009 17:25

Om det finns någon som hänger med i mitt hoppande mellan olika bloggställen så har jag idag startat ännu en ny sida! - fritenk.wordpress.com -      stan.myhood.se är alltför opålitlig, jag blir återigen stoppad från att komma dit med Firefox, med IE...

Av Stefan Andersson - 14 juli 2009 09:37

 Ligger det något i detta så är det ju oerhört alarmerande!   birdflu666.wordpress.com The "swine flu” or novel H1n1 virus is an artificial virus just like the "bird flu”. Both these viruses were developed with the assistance of WHO. A...

Av Stefan Andersson - 13 juli 2009 07:28

Gjorde för några dagar sen ett inlägg om den modiga österrikiske journalisten Jane Burgermeister som stämt bl.a. WHO för att planera massmord med svininfluensa-vaccineringen. Detta kanske är en bagatell, en oviktighet bland andra händelser! Ingen ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ StAn med Blogkeen
Följ StAn med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se