Direktlänk till inlägg 19 oktober 2008

Det är dags att vakna

Av Stefan Andersson - 19 oktober 2008 15:04




En artikel av Kurt Nimmo på prisonplanet.com har jag plockat delar av och översatt väldigt fritt.

Man kan nog utgå ifrån att vi i svenska mainstreammedia de närmaste dagarna......


" ....kommer att få höra hur EU och Sarkozy lovat att rädda oss från de "ansvarslösa banker och avreglerade valutahandlare" som nu ges skulden för den ekonomiska krisen.
De vill få oss att förstå att ett nytt Bretton Woods-avtal behövs som ska ge "globalt koordinerad reglering av finansmarknaden, avskaffande av skatteparadis och införa ersättningssystem som inte belönar farligt risktagande", eller liknade.
"Vi har en global finansmarknad men vi har bara regleringar på regions- och nationsnivå", ska Gordon Brown ha sagt.

Sånt prat bör man nog se upp med. Man ska nog allvarligt överväga om det inte är så att de styrande bakom bankvärlden konstruerat den rådande krisen i syfte att ta ett hårdare tag om makten över världsekonomin och att allt prat om regleringar och "herrans tukt och förmaning" är just prat, eller snarare försäljningstrick för att dölja vad de har i kikaren.

Enligt Reuters ska Sarkozy den 16 oktober ha sagt, "Ett annat ämne för framtidens värld är de stora betydelsefulla valutorna, hur många ska det finnas? Hur ska överenskommelserna mellan dessa valutor se ut? Borde vi inte diskutera detta?"

En sådan diskussion skulle bara vara rent akademisk, eftersom den styrande eliten sen länge bestämt sej för att tvinga på oss en global valuta. I själva verket är detta det viktigaste inslaget i deras plan för total kontroll över världen. Den som har staternas öde i sina händer är de som har kontroll över penningpolitiken, den nationella suveräniteten försvinner.

Det återstår att se om EU kommer att få igenom sin "lösning" på den ekonomiska krisen i världen.
Robert Mundell, mannen bakom eurons tillblivelse, sa i fjol, "förändring av det internationella monetära systemet är som regel endast möjligt som svar på ett upplevt behov eller ett hot om en global kris."

Eliten fick verkligen till en ändamålsenlig global kris, nu kommer man att agera med full kraft för att införa en global valuta och slutligen en världsregering."




Det här är väl lite för magstarkt för en som är van vid den världsbild som serveras i svensk media. Men om man lägger ihop bitarna, Richard Werners bok (som jag tagit upp i mina senaste inlägg), texter som den ovan, den faktiska händelseutvecklingen nu och utvecklingen i Sverige och världen de senaste två decennierna, så är det en rimlig hypotes.
Det måste finnas någon förklaring.

Vad är annars anledningen till att det är som det är, det måste väl finnas någon någonstans som vill något. T.ex med EU, inte är det ländernas befolkningar som är den drivande kraften bakom detta projekt som visar totalt förakt för folkviljan och för en politik som gynnar eliten och är likgiltig inför konsekvenserna för vanligt folk.
Vi kan inte fortsätta att låtsas som om vi har demokrati.

För att återgå till boken Mammons furstar, på bokförlagets websida
ger en recensent omdömet "det är svårt att bli annat än orolig", ja det är bara helt fantastiskt att man lyckats hålla den utanför den offentliga debatten!


Mer ur boken HÄR!


 
 
Michael

Michael

20 oktober 2008 10:07

Har beställt boken, tack för att du promotar den! Det är otroligt att de lyckas tysta nästan all information. Men ser man efter finns där en väldigt obehaglig symmetri i alla länders ägande av media och ägandet av rätten att skapa pengar/kredititer/skuld från ingenting.

På forum finns det också nedtystare. Diskuterade FRB på den här tråden men den dränktes snabbt av svammelpellar vars enda uppgift verkar vara att skapa så mycket förvirring att det totalt suddar ut sikten. Dessutom backade de in andra trådar i den för att göra den totalt oöverskådlig. Det finns dock en del vettigt i tråden, men den är som sagt oöverskådlig.

Jag kan ha förståelse för att makteliten i EU vill att man inte ska kunna moderera bort kommentarer i bloggar - då kan de dränka dem också med meningslösheter.

Din blogg är kanon! Det är bara att fortsätta ösa!

http://blogg.aftonbladet.se/11316

 
Michael

Michael

20 oktober 2008 10:11

Glömde länken till forumet:
https://www.flashback.info/showthread.php?t=566496

http://blogg.aftonbladet.se/11316

 
Ingen bild

Stan

20 oktober 2008 15:21

Tack för uppmuntrande ord och länktips, ja det börjar seriöst på forumet men sen blir det mycket stickspår.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stefan Andersson - 23 augusti 2009 07:35

Krångel igen, kommer inte åt min nya blogg - fritenk.wordpress.com - trodde att wordpress var pålitligt. Det senaste inlägget var det här:Översättning från en amerikansk blogg - swineavianfluthestorysofar.blogspot.com. Jag vet inte vad NHS är.  "Jag...

Av Stefan Andersson - 22 augusti 2009 08:02

Det pågår en konferens i Washington med planering inför influensan. Man planerar för massdöd, masstransporter (till vad? fångläger?) mm. Man har tydligen bestämt sig för att ställa till med kaos. Även om man har olika planer för olika länder så finns...

FN

Av Stefan Andersson - 15 juli 2009 17:25

Om det finns någon som hänger med i mitt hoppande mellan olika bloggställen så har jag idag startat ännu en ny sida! - fritenk.wordpress.com -      stan.myhood.se är alltför opålitlig, jag blir återigen stoppad från att komma dit med Firefox, med IE...

Av Stefan Andersson - 14 juli 2009 09:37

 Ligger det något i detta så är det ju oerhört alarmerande!   birdflu666.wordpress.com The "swine flu” or novel H1n1 virus is an artificial virus just like the "bird flu”. Both these viruses were developed with the assistance of WHO. A...

Av Stefan Andersson - 13 juli 2009 07:28

Gjorde för några dagar sen ett inlägg om den modiga österrikiske journalisten Jane Burgermeister som stämt bl.a. WHO för att planera massmord med svininfluensa-vaccineringen. Detta kanske är en bagatell, en oviktighet bland andra händelser! Ingen ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards