Direktlänk till inlägg 15 juni 2009

Iran

Av Stefan Andersson - 15 juni 2009 12:19


Det har varit en otäck mediakampanj mot Iran nu kring valet. Att USA håller på med sin propaganda är väl inget överraskande men det skrämmande är med vilken hängivenhet svenska public servicemedia ställer upp på sådant här! Man jobbar hårt på att få till en Nord-Korea-image av Iran, som ett hot mot världen isolerad från "världssamfundet” bestående av "goda", demokratiska stater!
Har sett rubriker som "Ahmadinejad varnar världen”, vad då världen? Det tror väl fan att han varnar dessa galningar som år ut och år in hotar att bomba hans land! Makter som i praktisk handling visat att dom otroligt nog även verkställer sina hot! Till skillnad mot Iran som inte lär ha angripit något annat land på 200 år. Har någon av dessa pajaser till svenska journalister lagt märke till att två av Irans grannländer är under ockupation?
Några rubriker:

Vita huset skärper tonen mot Iran
I en tv-intervju ifrågasatte den amerikanske vicepresidenten Joe Biden om presidentvalet i Iran verkligen gått rätt till. Att Ahmadinejad skulle vunnit med så klara siffror som över 60 procent verkar osannolikt, sa Biden.

Sköt du ditt! Skulle jag vilja säga till vederbörande. Ni har nog en hel del att se över när det gäller era egna valrutiner!

Tyskland kräver en förklaring av Iran
Tysklands utrikesminister Frank-Walter Steinmeier har kallat till sig Irans ambassadör i Berlin för att få en förklaring till händelserna i efter presidentvalet i Iran. Steinmeier säger att sammantaget, under de omständigheter som råder, så finns det anledning att begära att Irans ambassadör ger en förklaring.

Det visar på ett otäckt sätt hur de dolda makthavarna har i stort sett hela världen i sin hand.
Är det en ny version av 1953 man har tänkt sig, då USA initierade oroligheter i Iran, avsatte den folkvalde ledaren och installerade sin marionett!?


För att nå fram till vad jag tror är sanningen om vad som ligger bakom den oacceptabla behandlingen av Iran hänvisar jag igen till samma artikel som jag gjorde i ett tidigare inlägg.
 BEHIND THE DRUMS OF WAR WITH IRAN:
 NUCLEAR WEAPONS OR COMPOUND INTEREST?

 (Min översättning av utdrag ur den)


Varför kan inte någon av alla de förnuftiga amerikanerna, som Ron Paul är ett exempel på, få en chans att få inflytande någon gång?
Länk till ännu en Ron Paul-video.




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stefan Andersson - 23 augusti 2009 07:35

Krångel igen, kommer inte åt min nya blogg - fritenk.wordpress.com - trodde att wordpress var pålitligt. Det senaste inlägget var det här:Översättning från en amerikansk blogg - swineavianfluthestorysofar.blogspot.com. Jag vet inte vad NHS är.  "Jag...

Av Stefan Andersson - 22 augusti 2009 08:02

Det pågår en konferens i Washington med planering inför influensan. Man planerar för massdöd, masstransporter (till vad? fångläger?) mm. Man har tydligen bestämt sig för att ställa till med kaos. Även om man har olika planer för olika länder så finns...

FN

Av Stefan Andersson - 15 juli 2009 17:25

Om det finns någon som hänger med i mitt hoppande mellan olika bloggställen så har jag idag startat ännu en ny sida! - fritenk.wordpress.com -      stan.myhood.se är alltför opålitlig, jag blir återigen stoppad från att komma dit med Firefox, med IE...

Av Stefan Andersson - 14 juli 2009 09:37

 Ligger det något i detta så är det ju oerhört alarmerande!   birdflu666.wordpress.com The "swine flu” or novel H1n1 virus is an artificial virus just like the "bird flu”. Both these viruses were developed with the assistance of WHO. A...

Av Stefan Andersson - 13 juli 2009 07:28

Gjorde för några dagar sen ett inlägg om den modiga österrikiske journalisten Jane Burgermeister som stämt bl.a. WHO för att planera massmord med svininfluensa-vaccineringen. Detta kanske är en bagatell, en oviktighet bland andra händelser! Ingen ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards