Direktlänk till inlägg 2 juli 2009

se hit alla konspirationsförnekare!

Av Stefan Andersson - 2 juli 2009 09:00


Om det inte har stått klart tidigare så framträder väl nu tydligt den totala förljugenheten i den bild av verkligheten som massmedierna, inte minst public service, i Sverige och övriga västvärlden trycker upp i ansiktet på befolkningarna i länderna! Det är så mycket just nu. Om man börjar med det stora FN-mötet om världsekonomin som hölls förra veckan. Här var alla världens länder inbjudna, ett G-192-möte, och man ville åstadkomma verkliga grundläggande förändringar på ett demokratiskt, öppet och ärligt möte. Då ville västländernas ledare inte vara med!! Som om man sa: Nja, det var väl inte riktigt så här vi menade. Vi har visserligen hävt ur oss några floskler om behov av regleringar och åtgärder för att förhindra kriser i framtiden, men att gå så långt som att demokratiskt valda representanter ska lägga sig i hur världsekonomin ska fungera kan vi ju inte gå. Det är de privata ägarna av världen som sköter det själva!
Kan alla som brukar komma rusande med konspirationsstämpeln när man menar att det finns mäktiga krafter bakom scenen som har den verkliga makten i västvärlden fundera lite över det här!?

Men den stackare som försöker skaffa sig en bild av vad som händer i världen enbart genom massmediernas bild har det inte lätt. Rapporteringen från detta möte har varit väldigt knapp.
Det är ingen hejd på vilken skada mainstreammedierna ställer till med, att säga att dom är ett hot mot demokratin är att uttrycka sig försiktigt!




Från The Real News, allt som sägs på videon finns utskrivet på den sidan.

The crisis is going to be with us for some time. And the longer it is, the more desperate the situation will be for the developing countries. And you see the kind of measures that you can take in the United States, like bailouts, you know, like guaranteeing the banks, fiscal stimulus. But a US can find the money, and even go into debt and print money, in order to do these things. For most developing countries, they just can’t do it.
But they are suffering the collateral damage of a crisis that they did not create. And at the same time, they don’t have a forum, until today, until this conference, to be able to voice their problems, to be able to come up with proposals, suggestions on how the world should be helping them to get out of this crisis and on how we should reform the world financial system so that it won’t happen again.
And I think this is the rationale for this conference, that the UN General Assembly is trying to democratize the discussion and the decisions relating to this crisis.

En kommentar till inlägget:

Gee, I wonder why the G-20 (as in GREEDY-20) would not want the rest of the world involved in any discussions or decissions about the global financial crisis?. Maybe because the “Banksters” that have caused this global crisis only live in those 20 countries? Hey, all you “Commoners”, Had Enough Yet??? It is high time you all OPEN YOUR EYES AND WAKE UP to the simple fact that these “Conscience-less, Ruthless Banksters” WILL NEVER CHANGE!!!!!

Hur de som har den egentliga makten i stället går till väga framgår i den här arikeln - The Bloodless Coup of the Global Financial Stability Board: From Guidelines to Rules - av Ellen Brown.
Deltagarna på G20-mötet i april skrev under något som kallas Financialy Stability Board vari ingår The 12 key International Standards and Codes som ger de privata bankirerna långtgående befogenheter över hur länderna ska styras! Detta är väl undanstoppat och svårt att hitta och har inte tagits upp i offentligheten överhuvudtaget!! Finns det någon bland de styrande i Sverige som är medveten om vad man har skrivit på?
Men det har förstås inte så stor betydelse, det är ju Barosso som undertecknar åt oss.
Lyssna på Ellen Brown när hon berättar om detta.


 Ett par andra löjligt övertydliga bevis på vilken totalstyrd propagandamaskin t.ex Sveriges Radio är, är dels hur minimalt man rapporterar från kuppförsöket i Honduras. Jämför detta med den väl förberedda totalsatsningen på Iran! Eller det är en ren slump att det blivit så, fast alla vet att det är i USA’s intresse att kuppen lyckas i Honduras, och att USA ville ha en ny president i Iran?
Eller det är en ren slump att det blivit så, fast alla vet att det är i USA’s intresse att kuppen lyckas i Honduras, och att USA ville ha en ny president i Iran?




För ett par dagar sen lär ett fartyg med förnödenheter på väg till Gaza ha blivit kapat av pirater!
Inte ett knyst om detta i svenska media har jag kunnat hitta. Anledningen är naturligtvis att det är Israel som har kapat fartyget! Ombord på detta fanns 21 personer från 11 olika länder, bl.a Cynthia McKinney som var presidentkandidat för de gröna i USA i fjor.
Bara tänk för ett ögonblick hur det skulle låtit om Iran varit inblandat i något sådant!!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stefan Andersson - 23 augusti 2009 07:35

Krångel igen, kommer inte åt min nya blogg - fritenk.wordpress.com - trodde att wordpress var pålitligt. Det senaste inlägget var det här:Översättning från en amerikansk blogg - swineavianfluthestorysofar.blogspot.com. Jag vet inte vad NHS är.  "Jag...

Av Stefan Andersson - 22 augusti 2009 08:02

Det pågår en konferens i Washington med planering inför influensan. Man planerar för massdöd, masstransporter (till vad? fångläger?) mm. Man har tydligen bestämt sig för att ställa till med kaos. Även om man har olika planer för olika länder så finns...

FN

Av Stefan Andersson - 15 juli 2009 17:25

Om det finns någon som hänger med i mitt hoppande mellan olika bloggställen så har jag idag startat ännu en ny sida! - fritenk.wordpress.com -      stan.myhood.se är alltför opålitlig, jag blir återigen stoppad från att komma dit med Firefox, med IE...

Av Stefan Andersson - 14 juli 2009 09:37

 Ligger det något i detta så är det ju oerhört alarmerande!   birdflu666.wordpress.com The "swine flu” or novel H1n1 virus is an artificial virus just like the "bird flu”. Both these viruses were developed with the assistance of WHO. A...

Av Stefan Andersson - 13 juli 2009 07:28

Gjorde för några dagar sen ett inlägg om den modiga österrikiske journalisten Jane Burgermeister som stämt bl.a. WHO för att planera massmord med svininfluensa-vaccineringen. Detta kanske är en bagatell, en oviktighet bland andra händelser! Ingen ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards