Direktlänk till inlägg 3 juli 2009

Honduras

Av Stefan Andersson - 3 juli 2009 08:47Osäkerheten verkar vara stor angående Honduras. Tidigare har det sagts att president Zelaya ska återvända på lördag i sällskap med andra Sydamerikanska presidenter. Och samarbetsorganisationen OAS har sagt att man utesluter Honduras på lördag om inte den valde presidenten återinsätts.uppmana.nu (som verkar ha den bästa rapporteringen från Honduras, med täta uppdateringar):

3 juli: Det är inte sant att det råder fred i landet. Vi har demonstrerat sedan i söndags. Vi hade en fredlig demonstration på över 12 000 människor och de kom med helikoptrar och allt. Vi kommer att fortsätta demonstrera imorgon.

Det blir elavbrott, internetavbrott, de krossa våra kameror. De har sagt att om vi inte skingrar oss tänker de skjuta skarpt mot oss, de säger att de inte kommer att tillåta några demonstrationer på lördag, men vi kommer att demonstrera ändå. Vi bryr oss inte om dödshoten.Eva Golinger menar - russiatoday.com - att militärkuppen inte hade kunnat ske om USA, som har stor militär närvaro i Honduras, inte hade givit sitt medgivande.


Arbetaren: Mycket spänt efter kuppen i Honduras

Commondreams.org: Hondurans Call Out for Help from the International Community

etc.se: Oroligt i Honduras - björnbrum: Mot kuppen i Honduras

soaw.org: Generals who led the Honduras military coup trained at the School of Americas

democracynow.org: Zelaya Vows to Return to Honduras Despite Threats of Arrest by Coup Leaders

Länktips till sr.se/ekot - här finns bilder ni kan använda - ni kan ju skriva att dom kommer från Iran!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stefan Andersson - 23 augusti 2009 07:35

Krångel igen, kommer inte åt min nya blogg - fritenk.wordpress.com - trodde att wordpress var pålitligt. Det senaste inlägget var det här:Översättning från en amerikansk blogg - swineavianfluthestorysofar.blogspot.com. Jag vet inte vad NHS är.  "Jag...

Av Stefan Andersson - 22 augusti 2009 08:02

Det pågår en konferens i Washington med planering inför influensan. Man planerar för massdöd, masstransporter (till vad? fångläger?) mm. Man har tydligen bestämt sig för att ställa till med kaos. Även om man har olika planer för olika länder så finns...

FN

Av Stefan Andersson - 15 juli 2009 17:25

Om det finns någon som hänger med i mitt hoppande mellan olika bloggställen så har jag idag startat ännu en ny sida! - fritenk.wordpress.com -      stan.myhood.se är alltför opålitlig, jag blir återigen stoppad från att komma dit med Firefox, med IE...

Av Stefan Andersson - 14 juli 2009 09:37

 Ligger det något i detta så är det ju oerhört alarmerande!   birdflu666.wordpress.com The "swine flu” or novel H1n1 virus is an artificial virus just like the "bird flu”. Both these viruses were developed with the assistance of WHO. A...

Av Stefan Andersson - 13 juli 2009 07:28

Gjorde för några dagar sen ett inlägg om den modiga österrikiske journalisten Jane Burgermeister som stämt bl.a. WHO för att planera massmord med svininfluensa-vaccineringen. Detta kanske är en bagatell, en oviktighet bland andra händelser! Ingen ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ StAn med Blogkeen
Följ StAn med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se