Direktlänk till inlägg 5 juli 2009

dags för självständighetsförklaring

Av Stefan Andersson - 5 juli 2009 08:30Det var USA’s nationaldag, independence day, i går 4 juli. Cindy Sheehan säger i Happy Co-Dependence Day att det är dags för att ställa sig upp och deklarera sin självständighet gentemot det imperium vars makt inte utgår från folket. Vi borde ställa oss bredvid det amerikanska folket i denna självständighetsförklaring gentemot dessa orättfärdiga makthavare som har makten även här!
John Kozy

Whose Country is it anyway? A political-economic oligarchy has taken over the United States of America

A political-economic oligarchy has taken over the United States of America. This oligarchy has institutionalized a body of law that protects businesses at the expense of not only the common people but the nation itself.

Cindy Sheehan

Happy Co-Dependence Day
233 years ago, some of the colonists here rose up to say that they would no longer be bound to a system that hurt them, not helped them. It must have taken a fair amount of courage to do so. I am sure there were some colonists who were too afraid to stand up to the Empire of the day and say: "enough is enough,” and were grateful that some did have the courage to resist.

Well, after these 233 years, the USA has become the dominant military empire of today and we need the courage to stand up to it and say: “enough is enough!”

Maktens mediaminister har tydligen bestämt att det faktum att ett fartyg med förnödenheter på väg till Gaza har kapats inte är en nyhet, lika lite här som i USA. Jag har inte kunnat hitta något om det i svenska media heller. Denna händelse passade inte in i den verklighetsbild manipulatörerna har fått order om att producera, nu gäller det att i första hand byta regim i Iran och tvinga på folken en vaccinering.

Free Gaza Activists Still in Custody in Israel

Timothy V. Gatto

Another Example of U.S Censorship of Mainstream Media
How long will American citizen’s allow the mainstream media to broadcast only what they want us to hear. If you don’t believe that American media is censored, try to find out why Cynthia McKinney is being held in an Israeli prison on the TV News or from a newspaper.

Cynthia McKinney i telefon från fängelset.

Malaysias fd president Mahatir Mohamad om saken.
Paul Craig Roberts säger att USA har ingen självständig politik i Mellan Östern, Israel som gör som man vill.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stefan Andersson - 23 augusti 2009 07:35

Krångel igen, kommer inte åt min nya blogg - fritenk.wordpress.com - trodde att wordpress var pålitligt. Det senaste inlägget var det här:Översättning från en amerikansk blogg - swineavianfluthestorysofar.blogspot.com. Jag vet inte vad NHS är.  "Jag...

Av Stefan Andersson - 22 augusti 2009 08:02

Det pågår en konferens i Washington med planering inför influensan. Man planerar för massdöd, masstransporter (till vad? fångläger?) mm. Man har tydligen bestämt sig för att ställa till med kaos. Även om man har olika planer för olika länder så finns...

FN

Av Stefan Andersson - 15 juli 2009 17:25

Om det finns någon som hänger med i mitt hoppande mellan olika bloggställen så har jag idag startat ännu en ny sida! - fritenk.wordpress.com -      stan.myhood.se är alltför opålitlig, jag blir återigen stoppad från att komma dit med Firefox, med IE...

Av Stefan Andersson - 14 juli 2009 09:37

 Ligger det något i detta så är det ju oerhört alarmerande!   birdflu666.wordpress.com The "swine flu” or novel H1n1 virus is an artificial virus just like the "bird flu”. Both these viruses were developed with the assistance of WHO. A...

Av Stefan Andersson - 13 juli 2009 07:28

Gjorde för några dagar sen ett inlägg om den modiga österrikiske journalisten Jane Burgermeister som stämt bl.a. WHO för att planera massmord med svininfluensa-vaccineringen. Detta kanske är en bagatell, en oviktighet bland andra händelser! Ingen ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ StAn med Blogkeen
Följ StAn med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se