Direktlänk till inlägg 7 juli 2009

varför dessa massvaccineringar?

Av Stefan Andersson - 7 juli 2009 07:52Angående svininfluensan. Vad är det egentligen som pågår?

…an Austrian investigative journalist is warning the world that the greatest crime in the history of humanity is underway. Jane Burgermeister has recently filed criminal charges with the FBI against the World Health Organization (WHO), the United Nations (UN), and several of the highest ranking government and corporate officials concerning bioterrorism and attempts to commit mass murder. She has also prepared an injunction against forced vaccination which is being filed in America. These actions follow her charges filed in April against Baxter AG and Avir Green Hills Biotechnology of Austria for producing contaminated bird flu vaccine, alleging this was a deliberate act to cause and profit from a pandemic.För den som är van vid mainstreammedias verklighet så måste ju detta framstå som överdrivet paranoida konspirationsteorier. Men vad ska man tro? Visst är det något märkligt med det hela. Man verkar väldigt angelägna att skapa uppståndelse kring detta med svininfluensan. Det var man i och för sig när det gällde fågelinfluensan för några år sen också.

Jane Burgermeisters bloggAbout forced vaccination in Sweden - naturalnews.com - solari.com

…………………………………………………………………………Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder av Barbara Minton

In her charges, Burgermeister presents evidence of acts of bioterrorism that is in violation of U.S law by a group operating within the U.S under the direction of international bankers who control the Federal Reserve, as well as WHO, UN and NATO. This bioterrorism is for the purpose of carrying out a mass genocide against the U.S population by use of a genetically engineered flu pandemic virus with the intent of causing death. This group has annexed high government offices in the U.S

Burgermeister’s charges include evidence that Baxter AG, Austrian subsidiary of Baxter International, deliberately sent out 72 kilos of live bird flu virus, supplied by the WHO in the winter of 2009 to 16 laboratories in four counties. She claims this evidence offers clear proof that the pharmaceutical companies and international government agencies themselves are actively engaged in producing, developing, manufacturing and distributing biological agents classified as the most deadly bioweapons on earth in order to trigger a pandemic and cause mass death.

She charges that the entire "swine flu” pandemic business is premised on a massive lie that there is no natural virus out there that poses a threat to the population. She presents evidence leading to the belief that the bird flu and swine flu viruses have, in fact, been bioengineered in laboratories using funding supplied by the WHO and other government agencies, among others. This "swine flu” is a hybrid of part swine flu, part human flu and part bird flu, something that can only come from laboratories according to many experts.

The "swine flu” does not cause death anymore often than the regular flu causes death.

There is no pandemic potential unless mass vaccinations are carried out to weaponize the flu under the guise of protecting the population. There are reasonable grounds for believing that the mandatory vaccines will be purposely contaminated with diseases that are specifically designed to cause death.

In her view, control of the media by the ruling elite has allowed the world crime syndicate to further its agenda unabated while the rest of the people remain in the dark about what is really going on. Her charges are an attempt to get around this media control and bring the truth to light.

Her greatest concern is that "in spite of the fact Baxter has been caught red handed nearly triggering pandemic, they are also moving ahead, together with allied pharma companies, with supplying the vaccine for pandemics.” Baxter is hurrying to get this vaccine to market some time in July.


Bioweapons, Dangerous Vaccines, and Threats of a Global Pandemic av Stephen Lendman


sr.se/ekot 9 juli:

Massvaccination väntar i höst


Aldrig tidigare i modern tid, har man genomfört en sådan här stor vaccinering. Och vaccin är beställt, så att det skall räcka till alla invånare.

Och för att överhuvudtaget kunna genomföra en sådan här omfattande vaccinering, så krävs det en massiv insats från många håll i vården. Därför måste många patienter räkna med stora störningar i vården i höst.

…………………………………………
Någon vaccinering blir det naturligtvis inte tal om! Det finns ett berg av konstigheter som har kommit fram och som grundligt måste redas ut först!
Bioweapons: Biological threats to Canadians and World Citizens

The WHO Plays with Pandemic Fire 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stefan Andersson - 23 augusti 2009 07:35

Krångel igen, kommer inte åt min nya blogg - fritenk.wordpress.com - trodde att wordpress var pålitligt. Det senaste inlägget var det här:Översättning från en amerikansk blogg - swineavianfluthestorysofar.blogspot.com. Jag vet inte vad NHS är.  "Jag...

Av Stefan Andersson - 22 augusti 2009 08:02

Det pågår en konferens i Washington med planering inför influensan. Man planerar för massdöd, masstransporter (till vad? fångläger?) mm. Man har tydligen bestämt sig för att ställa till med kaos. Även om man har olika planer för olika länder så finns...

FN

Av Stefan Andersson - 15 juli 2009 17:25

Om det finns någon som hänger med i mitt hoppande mellan olika bloggställen så har jag idag startat ännu en ny sida! - fritenk.wordpress.com -      stan.myhood.se är alltför opålitlig, jag blir återigen stoppad från att komma dit med Firefox, med IE...

Av Stefan Andersson - 14 juli 2009 09:37

 Ligger det något i detta så är det ju oerhört alarmerande!   birdflu666.wordpress.com The "swine flu” or novel H1n1 virus is an artificial virus just like the "bird flu”. Both these viruses were developed with the assistance of WHO. A...

Av Stefan Andersson - 13 juli 2009 07:28

Gjorde för några dagar sen ett inlägg om den modiga österrikiske journalisten Jane Burgermeister som stämt bl.a. WHO för att planera massmord med svininfluensa-vaccineringen. Detta kanske är en bagatell, en oviktighet bland andra händelser! Ingen ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ StAn med Blogkeen
Följ StAn med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se