Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

vägra vaccinering

Av Stefan Andersson - 13 juli 2009 07:28

Gjorde för några dagar sen ett inlägg om den modiga österrikiske journalisten Jane Burgermeister som stämt bl.a WHO för att planera massmord med svininfluensa-vaccineringen. Detta kanske är en bagatell, en oviktighet bland andra händelser! Ingen reaktion har jag märkt, Rune Lanestrand hade i och för sig ett inlägg om vaccineringen även om han inte verkar ha hört om Burgermeister.

Är det så att detta är för osannolikt för att man ska kunna tro på det? Det kanske är för tungt för att man ska orka ta det till sig? Eller att man inte vill smutsa ner sig eller sin blogg med att ta upp sådant som omedelbart får en "EJ GODKÄNT"-stämpel av de etablerade, fina, "seriösa" medierna?
Men tänk om verkligheten är så smutsig och rutten. Ska man då ändå hålla sig inom den tillåtna rutan av vad som får nämnas?

Jag tycker att det verkar skumt med hela denna influensa-affär. Den samstämmiga hysterin i västs media och den till synes opåkallade hetsen med att ta fram historiens mest massiva massvaccineringsprogram. Dessutom är sjukdomsförloppet tydligen inte allvarligare än en vanlig influensa. Man kan undra hur många som egentligen dött som följd av influensan, hur många som haft andra sjukdomar redan.
Jämför detta med hur många som dör dagligen av svält som ganska lätt hade kunnat åtgärdas! Tror att jag sett uppgifter om 16 000 eller 24 000 per dag!!

Till detta lägger jag min, som jag tycker, alltmer ökande insikt om att hela västvärlden är centralstyrd av en elit från finans- och storföretagsvärlden.

På videon nedan talar en av stor-ayatollorna om problemen med befolkningsmängden. I säsongens sista Konflikt i P1 talade en annan av dessa, Zbigniew Brzezinski, om att det nuförtiden är lättare för en stormakt med imperie-ambitioner att döda en miljon människor än att kontrollera en miljon människor.
Är det så här de höga herrarna tänkt lösa klimatkrisen och det olösliga problemet med sin ihopskurna bankmaskin? Genom att reducera jordens befolkning med en tredjedel, eller hälften?


Enligt Jane Burgermeister skickade företaget Baxter, som är de som tillverkar vacccinet, i februari i år ut 72 kilo levande fågelinfluensa-virus blandat med vanlig människoinfluensa till 16 laboratorier i fyra länder! Av misstag sades det! En laboratorieanställd i Tjeckien testade det på illrar, och dessa dog!!

Bara detta är ju tillräckligt för att stoppa allt som det företaget sysslar med och utreda minst ett år vad det är som försiggår.

Youtube-klipp 10 min

Mitt tidigare inlägg 7 juli

en kommentar på Jane Burgermeisters blogg:

I attended a Club Of Rome Symposium in 1988. They discussed the "path" needed to implement a MANDATORY vaccine program (mainly in the western world) in order to implement a scientific genocide program.

I have been posting about the PLANNED man made pandemic project on Barbara Loe Fisher’s blog vaccineawakening.blogspot.com under the name John H long before the Mexican break out, which I said a similar out break was imminent.

Get as many people as possible to line up and support filling out law suit forms and submitting them in your local courts BEFORE they can implement this mass genocide plan.

SvD - DN:  WHO: Den nya influensan kan inte hejdas
 
ANNONS
 
website designing company in india

website designing company in india

14 december 2017 07:00

Thanks for share with me this important information.

http://https://www.ogeninfo.com/website-designing

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stefan Andersson - 23 augusti 2009 07:35

Krångel igen, kommer inte åt min nya blogg - fritenk.wordpress.com - trodde att wordpress var pålitligt. Det senaste inlägget var det här:Översättning från en amerikansk blogg - swineavianfluthestorysofar.blogspot.com. Jag vet inte vad NHS är.  "Jag...

Av Stefan Andersson - 22 augusti 2009 08:02

Det pågår en konferens i Washington med planering inför influensan. Man planerar för massdöd, masstransporter (till vad? fångläger?) mm. Man har tydligen bestämt sig för att ställa till med kaos. Även om man har olika planer för olika länder så finns...

FN

Av Stefan Andersson - 15 juli 2009 17:25

Om det finns någon som hänger med i mitt hoppande mellan olika bloggställen så har jag idag startat ännu en ny sida! - fritenk.wordpress.com -      stan.myhood.se är alltför opålitlig, jag blir återigen stoppad från att komma dit med Firefox, med IE...

Av Stefan Andersson - 14 juli 2009 09:37

 Ligger det något i detta så är det ju oerhört alarmerande!   birdflu666.wordpress.com The "swine flu” or novel H1n1 virus is an artificial virus just like the "bird flu”. Both these viruses were developed with the assistance of WHO. A...

Av Stefan Andersson - 12 juli 2009 07:33

Hur blir det egentligen i Honduras? Det verkar som att de finansmakter som har kontrollen över USA försöker få tiden att gå så att uppståndelsen kring och motståndet mot kuppen ska lägga sig. Bill Van Auken: The talks convened in the Costa Rican...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ StAn med Blogkeen
Följ StAn med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se