Direktlänk till inlägg 14 juli 2009

mer om vaccineringar

Av Stefan Andersson - 14 juli 2009 09:37

 Ligger det något i detta så är det ju oerhört alarmerande!


birdflu666.wordpress.com

The "swine flu” or novel H1n1 virus is an artificial virus just like the "bird flu”.

Both these viruses were developed with the assistance of WHO. Also, WHO supplied Baxter in Austria with the live bird flu virus that Baxter used to contaminate 72 kilos of vaccine material, according to Baxter’s own spokesman.
So, WHO helps develop a lab virus and also a so-called "vaccine”. There is clear evidence, WHO is in involved in supplying the virus to companies (Baxter) who then release it nearly triggering a worldwide pandemic.

At the same time, WHO stands to profit most politically and financially from just such a pandemic and from declaring a pandemic level 6, triggering, among other measures in many countries, forced vaccinations with shots from companies like Baxter.

Jane Burgermeister 14 juli - (Läkemedelsverket ?)

A Swede is writing a formal letter to the Swedish Medical Products Agency to make an inquiry into whether Baxter´s license to distribute vaccines in Sweden can be withdrawn given the company is under criminal investigation. The Medical Products Agency has confirmed it will register that letter and have their lawyers look at it.

birdflu666.wordpress.com 14 juli

Evidence is emerging that US soldiers are being vaccinated with the bioweaponised H1N1 virus. The number of cadets at the Air Force Academy in Colorado Springs with H1N1 flu has gone up to 67 and a total 121 cadets have flu-like symptons, reports the San Francisco Chronicle.
Statistically, the odds of their having caught a natural flu as opposed to vaccine induced flu are slim. The Spanish flu pandemic started with vaccinations of US soldiers. The first victim of the "swine flu”pandemic of 1976 was a soldier who died after being given a vaccination. There is clear proof Baxter in Austria distributed live flu virus in vaccine this February.
Who is the officer in charge of the vaccine programme and medical facilities at the Air Force Academy in Colorado Springs? Is there a financial or other contractual link between this officer or Academy and vaccine or biotech companies?


AB: Läsarna vill vaccinera sig – men måste vänta

sjlendman.blogspot.com


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stefan Andersson - 23 augusti 2009 07:35

Krångel igen, kommer inte åt min nya blogg - fritenk.wordpress.com - trodde att wordpress var pålitligt. Det senaste inlägget var det här:Översättning från en amerikansk blogg - swineavianfluthestorysofar.blogspot.com. Jag vet inte vad NHS är.  "Jag...

Av Stefan Andersson - 22 augusti 2009 08:02

Det pågår en konferens i Washington med planering inför influensan. Man planerar för massdöd, masstransporter (till vad? fångläger?) mm. Man har tydligen bestämt sig för att ställa till med kaos. Även om man har olika planer för olika länder så finns...

FN

Av Stefan Andersson - 15 juli 2009 17:25

Om det finns någon som hänger med i mitt hoppande mellan olika bloggställen så har jag idag startat ännu en ny sida! - fritenk.wordpress.com -      stan.myhood.se är alltför opålitlig, jag blir återigen stoppad från att komma dit med Firefox, med IE...

Av Stefan Andersson - 13 juli 2009 07:28

Gjorde för några dagar sen ett inlägg om den modiga österrikiske journalisten Jane Burgermeister som stämt bl.a. WHO för att planera massmord med svininfluensa-vaccineringen. Detta kanske är en bagatell, en oviktighet bland andra händelser! Ingen ...

Av Stefan Andersson - 12 juli 2009 07:33

Hur blir det egentligen i Honduras? Det verkar som att de finansmakter som har kontrollen över USA försöker få tiden att gå så att uppståndelsen kring och motståndet mot kuppen ska lägga sig. Bill Van Auken: The talks convened in the Costa Rican...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ StAn med Blogkeen
Följ StAn med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se