Direktlänk till inlägg 23 augusti 2009

Detta är ett planerat projekt

Av Stefan Andersson - 23 augusti 2009 07:35

Krångel igen, kommer inte åt min nya blogg - fritenk.wordpress.com - trodde att wordpress var pålitligt. Det senaste inlägget var det här:

Översättning från en amerikansk blogg - swineavianfluthestorysofar.blogspot.com. Jag vet inte vad NHS är.

 

"Jag började forska om Avian/Swine flu förra året när min partner, anställd på NHS började intensivträning inför en förutspådd influensa-pandemi. Först var jag ointresserad, men efter hand som jag fick höra mer om det så blev jag misstänksam och började titta närmare på det hela. De hade fått information om en möjlig pandemi i början av 2009, som skulle försvagas och sen komma tillbaka förstärkt i slutet av året. Mängder av döda förutspåddes, fler än under Spanska sjukan 1918. NHS skulle bli överbelastade. Enligt en katastrofplan ska kylhallar eller containers användas för att förvara kroppar. 2006 bekräftades det att miljontals extra liksäckar beställts som en säkerhetsåtgärd. Hur visste NHS att man skulle behöva miljontals liksäckar? De anställda på NHS fick order om att hålla tyst om detta för att inte sprida panik, eftersom man förutspår en stor mänsklig katastrof med massor av döda. Kapaciteten hos sjukhus, doktorer och bårhus skulle överskridas.
 
 Det stod snabbt mycket klart att något mycket misstänkt var på gång angående svininfluensan och vaccinerna."


Lägg till detta det som True Ott säger i det HÄR föredraget, om de enorma satsningarna och planeringarna på en pandemi de senaste åren. Detta är ett iscensatt projekt! Och det är väl inte möjligt att hitta ett välvilligt motiv till det.
Som han säger: "sannolikheten för att en ny tidigare inte existerande influensa plötsligt ska dyka upp och sprida sig över jorden, efter att det förutspåtts av WHO är helt sanslös."


Mitt inlägg 13 juli

..................................................
.....

www.theflucase.com - vacci-nations.com - länkar och artiklar


 
ANNONS
 
Josef Boberg

Josef Boberg

11 oktober 2011 21:47

Har Du lagt av med Din upplysning här ?

http://josefboberg.wordpress.com/2008/05/06/intell

 
Stan

Stan

11 oktober 2011 22:38

Ja, men jag har behållit den dels för att mina gamla inlägg finns här om man vill gå tillbaka och kolla, dels som en reserv om något skulle hända med den andra, man vet aldrig.

http://fritenk.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stefan Andersson - 22 augusti 2009 08:02

Det pågår en konferens i Washington med planering inför influensan. Man planerar för massdöd, masstransporter (till vad? fångläger?) mm. Man har tydligen bestämt sig för att ställa till med kaos. Även om man har olika planer för olika länder så finns...

FN

Av Stefan Andersson - 15 juli 2009 17:25

Om det finns någon som hänger med i mitt hoppande mellan olika bloggställen så har jag idag startat ännu en ny sida! - fritenk.wordpress.com -      stan.myhood.se är alltför opålitlig, jag blir återigen stoppad från att komma dit med Firefox, med IE...

Av Stefan Andersson - 14 juli 2009 09:37

 Ligger det något i detta så är det ju oerhört alarmerande!   birdflu666.wordpress.com The "swine flu” or novel H1n1 virus is an artificial virus just like the "bird flu”. Both these viruses were developed with the assistance of WHO. A...

Av Stefan Andersson - 13 juli 2009 07:28

Gjorde för några dagar sen ett inlägg om den modiga österrikiske journalisten Jane Burgermeister som stämt bl.a. WHO för att planera massmord med svininfluensa-vaccineringen. Detta kanske är en bagatell, en oviktighet bland andra händelser! Ingen ...

Av Stefan Andersson - 12 juli 2009 07:33

Hur blir det egentligen i Honduras? Det verkar som att de finansmakter som har kontrollen över USA försöker få tiden att gå så att uppståndelsen kring och motståndet mot kuppen ska lägga sig. Bill Van Auken: The talks convened in the Costa Rican...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ StAn med Blogkeen
Följ StAn med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se