Senaste inläggen

Av Stefan Andersson - 3 juni 2009 22:53


Sveriges Radios ekot har idag en kort notis om intern kritik i USA efter bombdådet i Afghanistan i början av maj. Ekot skriver: "då upp mot 50 civila afghaner kan ha dödats."

Enligt Afghanistan's Independent Human Rights Commission (AIHRC) dödades 97 människor, vissa säger att 150 civila dödades. ( J Scahill 4 juni)
Svenska mainstreammedia håller samma ynkliga nivå som vanligt!
Jag har tagit upp händelsen i tidigare inlägg A - B - C

Enligt GlobalResearch.ca har Israels regering skickat ut ett telegram till alla sina ambassader med en uppmaningen om en svartmålningskampanj mot Iran:
the goal is to "blacken Iran's international reputation."
Motvallsbloggen har i ett inlägg också rapporterat om ett möte i Stockholm mellan israeliska regeringstjänstemän och svenska journalister.


Sveriges Radio gör sitt jobb och fungerar som maktens megafon, idag har man en notis om en iransk människorättskämpe boende i USA nu på besök i Stockholm för att uppmärksamma kränkningar mot mänskliga rättigheter i Iran. Man missar aldrig en chans att bidra till att bygga på den bild av Iran som de som styr världen vill ha ut. Aldrig att man kan se något ur iraniernas synvinkel. Tänk bara att ha världens mest anfallsbenägna och största militärmakt ständigt hotande över sig.


Rubriker från idag:

Bildt kallad till krigstribunalen i Haag

  "Krigsförbrytartribunalen i Haag har bett utrikesminister Carl Bildt träffa förre serbledaren Radovan Karadcizs advokater för att reda ut omständigheterna kring påstådda löften om immunitet."


In Israel, Obama is accused of 'anti-Semitism'

Kan det finnas någon kvar som inte tycker att dom får ge sig!? Att komma dragandes med detta ord så fort någon inte gör precis som dom säger!


Chavez talks of CIA assassination plot

Venezuelas president ställde in en flygresa till El Salvador på måndagen då säkerhetstjänsten fått information om hot om attentat.
vilka intressen är det som är de drivande bakom EU-projektet? ... stan.myhood.se

ANNONS
ANNONS
Av Stefan Andersson - 31 maj 2009 22:31

Fine Print från presstv.ir 30 maj. Vem ligger bakom terrordådet i Iran i veckan?
Igår ett nytt tillbud, man hittade en bomb på ett Iranskt flygplan.
Iran defuses bomb on Tehran-bound plane

Det ska snart hållas presidentval i Iran. Det är inga små påfrestningar man utsätts för, ständiga hot från krigshetsare och så nu detta!Av Stefan Andersson - 27 maj 2009 20:44

En människorättsgrupp har nu konstaterat att åtminstone 97 människor dödades vid de fruktansvärda händelserna den 4 och 5 maj.Sverige är alltså inblandad i detta.
Svenska folk! Vakna! Ser ni inte vad man har gjort med vårt land?

Om en eller två veckor ska Nato hålla en stor övning i Norrland. Nu har man helt lömskt manipulerat Sverige närmare och närmare Nato, för att snart komma och säga att vi ändå i praktiken är med så vi kan lika gärna gå med på riktigt. Troligen var väl det också anledningen till att regeringen skar ner så mycket på försvaret, att man skulle kunna säga att vi klarar oss inte själva. Man kan lugnt lita på att allt denna regering gör finns det en uträkning bakom. I de flesta fall är det man är ute efter av sådan art att man inte kan säga det öppet utan man får ljuga och mygla och manipulera ständigt och jämt.


Nato smygs på Sverige?
Nato ut ur Sverige 


Av Stefan Andersson - 23 maj 2009 09:52

I anslutning till mitt inlägg den 14 maj nedan.

 Från Motvallsbloggen 21 maj:


"Så här skrivet Wolfgang Hansson i Aftonbladet onsdagen 20:e maj under rubriken: Samtidigt i Sverige: Ett propagandakrig: ....." obehagligt och skrämmande.... det är bara förnamnet!Av Stefan Andersson - 20 maj 2009 22:25

Carl Bildt och Jan Björklund deltog på det hemlighetsfulla Bilderbergmötet i helgen som gick ...Av Stefan Andersson - 14 maj 2009 18:55

Jag råkade få syn på rubriken på newsmill.se:
"Sverige måste stödja Israel i kampen mot den iranska bomben"
och tänkte, Herregud vad är det för galning som skrivit det.
Det visade vara följande gäng som vill sätta sitt namn under en artikel med den rubriken.

Här är töntlistan:


Elisabeth Svantesson (M)
Henrik von Sydow (M)
Oskar Öholm (M)
Annie Johansson (C)
Fredrick Federley (C)
Staffan Danielsson (C)
Agneta Berliner (FP)
Birgitta Ohlsson (FP)
Camilla Lindberg (FP)
Annelie Enochson (KD)
Lennart Sacredeus (KD)
Mikael Oscarsson (KD)


Finns det något land som skulle ha anledning att skaffa kärnvapen är det väl Iran. Man hotas ständigt av brutala makter som inte brukar dra sig för att på de mest makabra sätt angripa andra länder. T.ex har Irans grannland utsatts för vissa trakasserier. Iran lär inte ha angripit något annat land på tusen år!! 
Anledning till att man hetsar mot Iran handlar säkerligen om att de som äger världen, bankoligarkerna, upplever det som obekvämt att inte ha kontrollen över detta land. Deras onda maskin kräver att alltfler ständigt skuldsätts för att den inte ska rasa ihop.
Det är mycket obehagligt och skrämmande att så många av de som är satta att styra vårt land låter sig utnyttjas och påverkas av sådan propaganda!


Tack! Pierre Gilly

Hetsen mot Iran är en ny millenniumbugg


 

Av Stefan Andersson - 10 maj 2009 12:16


Kommer man att använda hela programtiden i kvällens Agenda till att ta upp denna fruktansvärda illgärning? Ställa frågor om hur Afghanistan ska ta itu med saken, ska man gå in militärt i USA för att hitta de ansvariga och ställa inför rätta?


SVENSK MILITÄR UT UR AFGHANISTAN !UN demands accountability for Afghan deaths

The United Nations says whoever is behind the last week US-led airstrike in Farah province that left nearly 150 Afghans killed must be held accountable.
 

 

Afghans continue to protest US air strikes


 Hundreds of people in Afghanistan have held rallies in protest to the recent US air strikes which killed more than 140 civilians west of the country.

 


Chavez: OAS ignores US civilian killings

 
Venezuelan President Hugo Chavez has criticized the Organization of American States for turning a blind eye on US air strikes on civilians in Afghanistan.

"The United States bombed innocent towns in Afghanistan and I don't know how many innocent women and children died. Somehow the commission missed that one," Chavez said on Saturday.
 
 
rawa.org
 
According to the United Nations, total civilian killings in Afghanistan last year alone were over 2,000. The Western military has a euphemism for civilian killings: "collateral damage," reducing humans to buildings and inanimate objects.
 
 
Who killed 120 civilians? The US says it's not a story

White Phosphorus? Concern Over Burns on Afghans Caught in Battle


rawa.org bilder   -  Youtube  -

Afghan students condemn civilian deaths in US air strikes (.wmv-video)


 
 
 
 falska experter och mr Black
 
Det blir ett uppåt väggarna-resonemang om privat kontra statligt när man inte vet hur det egentligen förhåller sig.... 
 
 
 
 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ StAn med Blogkeen
Följ StAn med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se